Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه‌ ورزشی و فرهنگی «سرای دانشجویی فجر» دانشگاه تبریز با حضور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، مجموعه‌ ورزشی و فرهنگی «سرای دانشجویی فجر» دانشگاه تبریز با حضور هاشم داداش پور، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

حسین امامعلی پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، در مراسم افتتاحیه این مجموعه اظهار کرد: خوابگاه فجر ۱۱۰۰ نفر دانشجو دارد و یک شهرک محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لذا به دلیل اینکه تمامی دانشجویان از سالن ژیمنازیوم دانشگاه تبریز استفاده می‌کنند، خوابگاهیان نمی‌توانند بهره کافی از آن ببرند.

امامعلی پور افزود: در همین مکان، زمین بلااستفاده ای بود که به همت دانشگاه تبریز، فضای ورزشی، سیاحتی، مینی بسکتبال و والیبال و چمن مصنوعی در این مکان ایجاد شده است تا دانشجویان از وقت خود بهترین بهره را ببرند.

وی ادامه داد: مجموعه ی حاضر، شامل زمین فوتسال به مساحت ۱۱۱۰ مترمربع، زمین والیبال به مساحت ۳۵۷.۵ مترمربع و زمین نیم بسکتبال به مساحت ۱۲۶.۵ مترمربع می‌باشد.

امامعلی پور گفت: شروع عملیات پروژه محوطه سازی خوابگاه فجر، از فروردین ۱۴۰۰ آغاز شده است. این عملیات با هدف ایجاد فضای ورزشی، فرهنگی و تفریحی برای ساکنین خوابگاه و پر کردن اوقات فراغت آنها و همچنین، ایجاد فضا و چشم انداز مناسب طراحی و اجرا شده است.

وی همچنین یادآور شد: سرانه ورزشی در سطح کشور شاید قابل قبول باشد، اما در دانشگاه‌ها چندان مناسب نیست و فضای ورزشی دانشگاه‌ها نسبت به فضای خارج از آن متفاوت است؛ اما در کل، فضاهای ورزشی دانشگاه تبریز نسبت به دانشگاه‌های دیگر قابل قبول است.


معاون دانشجویی دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: مجموعه‌ی ورزشی و فرهنگی سرای دانشجویی فجر دانشگاه تبریز در زمینی به مساحت ۴۸۰۰ مترمربع و با هزینه‌ی بالغ بر چهل میلیارد ریال ساخته شده است.


معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در خاتمه تاکید کرد: هرچند خوابگاه ولیعصر از امکانات ورزشی چندانی برخوردار نیست، اما خوابگاه شهدای دانشگاه تبریز مجهز به سالن ۲۰۰۰ متری ورزشی ویژه‌ی خواهران است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز مجموعه ورزشی خوابگاه ولیعصر ورزشی و فرهنگی دانشگاه تبریز ی ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: حدود ۴ هزار نشریه حوزه آموزش عالی به صورت مشخص وزارت علوم در حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، علمی فعالیت می‌کنند.

جشنواره نشریات فرصتی است برای اینکه افق فعالیت نشریات و رسانه را در داخل دانشگاه مشخص کنیم و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و کمک کنیم که نقاط ضعف‌ها برطرف شود و نقاط قوت‌ها تقویت شود و در دوسال اخیر شاهد رونق فعالیت‌های دانشجویی در این هستیم.

وی افزود: معتقدیم که اگر چه حوزه فعالیت نشریات دانشجویی رونق خوبی پیدا کرده، اما باید این را چند برابر کرد و به هر مجموعه‌ای فرصت داد که افکار رو اندیشه‌ها را ارائه دهند و در بوته نقد گذاشته شوند. ما معتقدیم که نماد عقلانیت و مدنیت، رکن اصلی نهضت آزاد اندیشی در دانشگاه ها نشریات هستند.


کلانتری در خصوص حمایت وزارت علوم در حوزه نشریات گفت:نامه‌هایی که ابلاغیه‌های حمایتی داشتند را برای دانشگاه‌ها داشتیم به طور مشخص در اجلاس روسای دانشگاه حمایت از نشریات مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که ما هنوز در حوزه فرهنگی آموزش عالی دانشگاه‌ها ردیف‌های مجزا بودجه‌ای نداریم که بخواهیم بودجه مستقلی را برای نشریات تدارک ببینیم. این مطالبه‌ای است که دانشجویان همواره از وزارت علوم دارند که مطالبه به حقی است، اما سیاست این است که ردیف‌های بودجه را تلفیق کنند.

وی در خصوص حمایت از نشریات دانشجویی افزود: فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است. برنامه‌های توانمند ساز برای نشریات داریم و خواهیم داشت.

کلانتری یادآور شد: امیدواریم بودجه فرهنگی در سال جاری یک ردیف مشخص داشته باشد که روسای دانشگاه‌ها بتوانند در این حوزه هزینه کنند تا زمانی بودجه فرهنگی مستقل نشود مسائل و مشکلات حوزه فرهنگی رفع نخواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • مشارکت دانشگاه‌های تهران در اجرای دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد