Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: در حال حاضر ۴۸۰۰ ظرفیت تخت خوابگاهی برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های دانشگاه وجود دارد که به ۴۱۰۰ دانشجو خوابگاه واگذار شده است.

به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، به مناسبت هفته خوابگاه‌های دانشجویی، نشست خبری معاون دانشجویی دانشگاه تبریز به همراه جمعی از مدیران بخش‌های مختلف این معاونت با حضور جمعی از اصحاب رسانه استان آذربایجان شرقی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین امامعلی‌پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در ابتدای این نشست خبری با اشاره به اینکه برگزاری امسال هفته خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها به خاطر شیوع همه گیری ویروس کرونا پس از دو سال وقفه برگزار می‌شود، گفت: در سال جاری هفته خوابگاه‌های دانشجویی در روز‌های ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت ماه با شعار «خوابگاه‌های دانشجویی، مشارکت اجتماعی، سلامت جمعی» در دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.


امامعلی‌پور در ادامه با اشاره به نامگذاری روز‌های هفته خوابگاه‌ها در دانشگاه ها، اضافه کرد: بر اساس اعلام وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه ۲۴ اردیبهشت ماه با عنوان امید آفرینی و همدلی در پساکرونا، روز یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه با عنوان نشاط، ورزش و تندرستی، روز دوشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه با عنوان تنوع فرهنگی و مشارکت اجتماعی، روز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ماه با عنوان بهداشت، سلامت جمعی و تغذیه سالم، روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه با عنوان مشارکت خیرین و خوابگاه سازی، روز پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه با عنوان اوقات فراغت، خود باوری و خودسازی و روز جمعه ۳۰ اردیبهشت ماه با عنوان مهارت محوری و سبک زندگی اسلامی ایرانی نامگذاری شده است.


وی با تاکید بر اینکه نامگذاری هفته خوابگاه‌های دانشجویی در دانشگاه‌ها بهترین فرصت برای حل، طرح و آشنایی مدیران بخش‌های مختلف دانشگاه با این حوزه بوده است؛ تصریح کرد: امروزه مهمترین مسئله برای دانشجویان غیر بومی داشتن خوابگاه مناسب بوده است، بنابراین مسئولان این دانشگاه در حد توان در صدد رفع مشکلات و دغدغه‌های این حوزه بوده است.


معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در ادامه با بیان اینکه به جوانی که بعد از ۱۸و ۲۰ سال همنشینی با خانواده، با آمدن به دانشگاه و ساکن شدن در خوابگاه به یقیین یکی سری معایب و مزایایی برای دانشجو به همراه خواهد داشت، یادآور شد: استقلال، افزایش اعتماد به نفس، رفاقت و همزیستی با دیگر دوستان و دانشجویان با فرهنگ‌ها و اقوام مختلف، هزینه کم و ... از جمله مزایا و امتیاز‌ها به شمار می‌رود و کمبود برخی امکانات، برخی محدودیت‌ها و آسیب‌ها از جمله معایب ساکن شدن در خوابگاه است.


وی با بیان اینکه ما به صد در صد دانشجویان روزانه متقاضی خوابگاه می‌دهیم، تصریح کرد: با برنامه ریزی و تدابیری که اندیشیده شده هم اکنون در این دانشگاه مشکل اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها وجود ندارد.


امامعلی‌پور در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص نحوه ارائه خوابگاه به دانشجویان و تعداد ظرفیت خوابگاه‌های این دانشگاه گفت: در حال حاضر ۴۸۰۰ ظرفیت تخت خوابگاهی برای اسکان دانشجویان در خوابگاه‌های این دانشگاه است که هم اکنون به حدود ۴۱۰۰ دانشجو خوابگاه واگذار شده که از این تعداد دانشجویان بیش از دو هزار نفر دانشجوی دختر است.


وی در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه تبریز در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها در تجهیز، بهبود فضای خوابگاهی و تغذیه دانشجویی از جمله دانشگاه‌های پیشگام و برتر کشور بوده است، گفت: تعمیرات اساسی و تجهیز خوابگاه ها، صنعتی سازی آشپزخانه‌های مرکزی با نصب پیشرفته‌ترین تجهیزات و استفاده از سیستم بخار در طبخ غذا، ایجاد رستوران‌های مکمل (آزاد) و اجرای طرح تاک به منظور ایجاد تنوع و کیفیت و ... دلیل این ادعا است.


امامعلی‌پور همچنین با اشاره به برنامه‌های این هفته در این دانشگاه گفت: در سال جاری با توجه به شرایط حاکم بعد از کرونا برای دانشجویان دانشگاه تبریز برنامه‌های متنوعی در نظر گرفته شده که از جمله آن‌ها می‌توان به غبار روبی مزار شهدا، برگزاری کارگاه‌های آموزشی، برگزاری مسابقات ورزشی، انتخاب اتاق نمونه، جشنواره غذا‌های محلی، رصد شبانه ستارگان، اجرای مسابقه، اهدای نمادین گل، ویزیت پزشک متخصص، بازدید و ... اشاره کرد.


وی در بخش دیگر در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص نحوه ارایه خوابگاه به دانشجویان متاهل هم افزود: امسال درایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان دانشگاه تبریزکه در منطقه شهرک خاوران واقع شده است، خوابگاهی با ظرفیتی ۱۱۳واحد به صورت سوئیت احداث خواهد شد.


معاون دانشجویی دانشگاه تبریزتاکید کرد: دانشجو قشر فرهیخته و بالنده جامعه است و از این رو باید در حد توان در رفع مشکلات آن‌ها در حوزه‌های مختلف برای رشد و تعالی آنان در بخش‌های مختلف تلاش کنیم.

همین گزارش حاکی است؛ انشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و پزشکی فعالیت خود را آغاز نمود و در حال حاضر با داشتن بیش از ۲۰ دانشکده، ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و بیش از ۲۰ هزار نفر دانشجو و ... یکی از دانشگاه‌های بین المللی، سطح یک و برتر کشور است

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم معاون دانشجویی دانشگاه تبریز هفته خوابگاه های دانشجویی اردیبهشت ماه با عنوان اسکان دانشجویان هفته خوابگاه ها دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالحسین کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در اختتامیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی اظهار کرد: جنبش دانشجویی در ایران و جهان تاریخچه قابل دفاعی دارد؛ تاریخچه‌ای در جهت کشف حقیقت، آزادی، استقلال که با ادبیات مختلف در اقصی نقاط عالم شکل گرفته و جان‌مایه آن حقیقت طلبی و آزادی خواهی است.

وی با اشاره به جنبش دانشجویی در فرانسه سال ۱۹۶۷ افزود: جنبش دانشجویی در آن سال از قلب اروپا و فرانسه و آمریکا تا جنبش‌های دانشجویی در دیگر کشور‌ها و حتی ایران در تقابل با رژیم منحوش شاه گسترده شد و جنبش دانشجویی در ایران در بدو انقلاب در جهت تثبیت آزمان‌های انقلاب تا کنون فعال بوده است.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: این تاریخ پر افتخار ناشی از روح پاک و خداجوی جوانان است که در دانشگاه‌ها در پرتو اندیشه‌های متعالی صیقل خورده و به همین دلیل همواره مخاطب اصلی پیامبران و همه رهبران حقیقت جوی عالم جوانان بوده اند. البته این جنبش بعد از ۱۹۶۸ به اشکال مختلف سرکوب شد و نظام سرمایه داری با تمهیدات نهادی و سرمایه داری ابن جنبش را درون خود مضمحل کرد.

وی تاکید کرد: جنبش‌های دانشجویی دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰ دراروپا به تدریج به جنبش‌های سبک زندگی تبدیل شد و تکثیر اوقات فراغت و صنعت سرگرمی بسیاری از انرژی و توان‌های جوانان را در مسیر انحرافی سامان داد که این خواست دول سلطه بود و آرمان‌های بلند دانشجویی به حاشیه رفت.

کلانتری به وضعیت جنبش دانشجویی پس از پایان دفاع مقدس در ایرات اشاره کرد و افزود: انقلاب اسلامی در این میان اتفاق بزرگی بود و تاثیراتی در متن جامعه اروپا، خاورمیانه و ملل دنبال استقلال داشت و گذاشت؛ اما واقعیت این است که دولت پس از جنگ، روند عادی سازی روابط را در پیش گرفت و به این شکل بسیاری از پتانسیل و ظرفیت جنبش دانشجویی را به درون معطوف کرد و مانع از گسترش این ظرفیت عظیم شد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم تصریح کرد:، اما در طول تاریخ مسئله فلسطین همواره مسئله اصلی جنبش دانشجویی ایران و جهان بوده است و به رغم کاربست تمام ابزار‌ها برای سرکوب آن، امروزه مسئله غزه و فلسطین به مسئله محوری جریان لای دانشجویی دنیا تبدیل و مساله فلسطین محور بازسازی جنبش دانشجویان شده است و به تدریج بسط و گسترش خواهد یافت و تبدیل به جنبش ضد سلطه می‌شود که دامن غرب و آمریکا را می‌گیرد.

وی با طرح این سوال به سخنان خود ادامه داد که وظیفه ما در این کارزار رسانه‌ای دشوار چیست؟ و در پاسخ گفت: ما در شرایط نابرابر رسانه‌ای هستیم و در جبهه رسانه‌ای ضعف داریم. البته داشته‌های ما زیاد است؛ اما در مقایسه با جبهه دشمن با مالکیت اکثر پلتفرم‌ها (سکو‌های نشر اخبار) قابل مقایسه با توان و داشته‌های ما نیست. اما توان و داشته‌های ما در متن جوامع تکثیر شده و باید این امر را پاس داریم، توانی که فراتر از مناسبات در سطح رسمی و سازوکار‌های اداری است. دانشگاه‌ها وظیفه دارند تا هسته‌های مقا نت را با کارزار رسانه‌ای در متن جوامع تکثیر و هسته‌های مقاومت و حمایت از ملت فلسطین را شکل دهند.

کلانتری گفت: قطع و یقین نماد عقلانیت و مدنیت در متن دانشگاه‌ها مجموعه‌های رسانه‌ای و نشریات دانشجویی هستند، این هم به این علت است که اساسا نوشتار فضلی بر گفتار دارد و گفتار پیچیده بر احساسات است.

معاون فرهنگی وزیر علوم ادامه داد: نگاشتن همراه با تفکر و طمانینه است، عاقبت اندیشی در نوشتار بیشتر از گفتار است و مهار احساسات که گفتار را به خود می‌پیچد در نوشتار بسی کمتر است؛ بنابراین تلالو حقیقت در نوشتار بیش از گفتار است و باید این حقیقت طلبی و حقیقت جویی و حقیقت نگاری را پاس داشت.

وی افزود: دانشجویان این فضل را در نشریات خود تکثیر می‌کنند، نشریات عقلانیت را در دانشگاه تکثیر می‌کنند، اساسا کسی که اهل تفکر است، نمی‌تواند خشونت طلب باشد و صلح جو و حامی ارزش‌های اصیل انسانی و الهی نباشد؛ بنابراین باید چنین ظرفیت‌هایی را پاس داشته و قدردان آن‌ها باشیم، همچنین اخذ مجوز نشریات را بیشتر تسهیل کنیم تا هر اندیشه‌ای فرصت ارائه نقد و نظر خود را داشته باشد و فضایی برای گفت و گوی مکتوب و معقول باشد، اگر چنین کاری کنیم متن جامعه هم از این مواهب برخوردار خواهد شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خطاب به دانشجویان نشریات دانشجویی گفت: خواهشمندم خط قرمز‌های خودساخته بنده و سایر مسئولان را کنار بگذارید و طاقت و تحمل خود را بالا ببرید، باید به جوانانی که امام و رهبری به آنها اعتماد کرده اند، اعتماد کنیم و از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • سرکوب تظاهرات دانشجویی در اروپا پس از رد آتش بس
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • در جنگ نابرابر رسانه‌ای قرار داریم/ دانشجویان نشریات دانشجویی، خط قرمزها را کنار بگذارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا