Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور دانشجویی دانشگاه تبریز به تشریح عملکرد اين دانشگاه در دوران کرونا و همچنين برنامه ها برای آغاز سال تحصیلی جدید پرداخت.

رضا اسدپور، مدیر امور دانشجویی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، با اشاره به عملکرد دانشگاه در دوران کرونا گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا در سوم اسفند ماه ۹۸ و با تصمیم هیئت رئیسه دانشگاه خوابگاه‌های دانشجویی در عرض ۴۸ ساعت تعطیل و تخلیه شدند و اقدامات ضد عفونی و سمپاشی در خوابگاه‌ها انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسدپور ادامه داد: پس از تصمیم وزارت علوم مبنی بر بازگشايی خوابگاه‌ها جهت حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای انجام کار‌های عملی پایان نامه، خوابگاه‌های دانشگاه تبریز از مرداد ماه سال گذشته به صورت محدود بازگشايی و دانشجویانی که باید تا آخر شهریور ۹۹ فارغ التحصیل می‌شدند اسکان داده شدند.


مدیر امور دانشجویی دانشگاه تبریز با اشاره به اقدامات دانشگاه در خوابگاه‌های دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ بیان کرد: در این راستا، طبق پروتکل‌های بهداشتی و بر اساس تست کرونا ۵۸۶ دانشجو در نیم‌سال اول، ۶۷۱ دانشجو نیمسال دوم و در ترم تابستان ۵۴۱ پذیرش و اسکان داده شد.


وی افزود: جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا واگذاری اتاق‌ها به دانشجویان به صورت انفرادی بوده است و همچنین هنگام مراجعت از خانه هایشان تست کرونا از دانشجویان انجام شده است.


اسدپور با اشاره به اقدامات دانشگاه برای نیم‌سال تحصیلی جدید گفت: با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا مبنی بر بازگشايی حداقلی دانشگاه‌ها، اتاق‌ها و با عنایت به اینکه ظرفیت در نظر گرفته شده برای هر اتاق فعلا یک الی دو نفر دانشجو است و در مرحله اول فقط درخواست دانشجویان دانشکده‌هایی که دارای کارعملی پایان نامه هستند مورد تائید خواهد بود.


مدیر اموردانشجویی دانشگاه تبریز تصریح کرد: دانشجویان با معرفی نامه استاد راهنمای خود و با در دست داشتن کارت واکسیناسیون جهت اخذ خوابگاه به اداره خوابگاه‌ها مراجعه کنند.


وی در ادامه با اشاره به واکسیسناسیون دانشجویان در دانشگاه اظهار داشت: همزمان با آغاز واکسیناسیون دانشجویان دانشگا‌ها مراتب از طریق دانشگاه و کانال‌های دانشجویی به اطلاع دانشجویان رسانده شد که با در دست داشتن کارت دانشجویی و کارت ملی به مراکز تجمیعی تزریق واکسن در شهر تبریز و یا شهر‌های محل سکونت خود مراجعه کنند.


اسدپور در مورد نحوه بازگشایی کامل دانشگاه پس از تصمیم ستاد ملی کرونا تاکید کرد: با انجام واکسیناسیون کامل دانشجویان، دانشگاه تبریز و مدیریت امور دانشجویی در زمینه حضوری شدن دانشگاه‌ها تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا بوده و آمادگی جهت اسکان دانشجویان را خواهد داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز ویروس کرونا سال تحصیلی جدید دانشجویی دانشگاه تبریز امور دانشجویی سال تحصیلی خوابگاه ها مدیر امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس اعلام سامانه نشریات دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، چهار نشریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با عناوین «نوین دارو، دانش‌پژوه، دنیای نوین سلول و ردپای زیست‌فناوری» میان ۱۱نشریه دانشجویی برتر دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفتند.

حمیدرضا فاطمی پور، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: چهار نشریه دانشجویی این واحد دانشگاهی میان نشریات برتر این دوره قرار گرفتند که سهم واحد رودهن حدود ۴۰ درصد نشریات برتر دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور است.

وی افزود: بحث رتبه‌بندی نشریات از موضوعات مهم دانشگاه بوده که بر اساس شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند. اکنون نظارت بهتر و بیشتر بر فرآیند ارزیابی کیفیت نشریات در دستور کار قرار دارد. کمک به نشریات دانشجویی برای تولید و بارگذاری مطالب در سایت نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای سطح کیفی و کمی نشریات دانشجویی هدف اصلی این دوره است.

به گزارش آنا،‌ چهار نشریه دو ماهنامه نوین دارو به صاحب امتیازی کیمیا سادات سجادی، مدیر مسئولی رضا قاسمی و سردبیری رکسانا شاهمرادی شامکان، فصلنامه دانش‌پژوه به صاحب امتیازی علی صفایی، مدیر مسئولی محمدعلی شیرزاده و سردبیری هادی حسن‌پور، فصلنامه دنیای نوین سلول به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی مائده جعفری ماسوله و سردبیری سارا جواهری و فصلنامه رد پای زیست‌فناوری به صاحب امتیازی امیر حشمتیان، مدیر مسئولی ریحانه السادات میرافضل و سردبیری ریحانه نهالی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • دانشگاه آزاد حلقه گمشده جدایی جامعه و دانشگاه را یافته است/ تشریح جایگاه طرح صدرا میان دانشجویان
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • اداره کل نوسازی مدارس هرمزگان در ارزیابی مدیران ادارات کل حائز رتبه برتر شد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا