Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و حضور حداقلی دانشجویان در خوابگاه‌ها، ترمیم زیرساخت‌های حوزه‌های دانشجویی اهتمام جدی شده و همچنین پروژه‌های جدیدی در حال اجراست.

حسین امامعلی‌پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استانی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ارتقای کمی و کیفی ارائه امکانات رفاهی و خدماتی به دانشجویان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و حضور حداقلی دانشجویان در خوابگاه‌ها، سلف‌ها و فضا‌های ورزشی، با کمک‌های سازمان امور دانشجویی، صندوق رفاه دانشجویان و هیئت رئیسه دانشگاه به ترمیم زیرساخت‌های حوزه‌های دانشجویی اهتمام جدی شده است و همچنین پروژه‌های جدیدی در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امامعلی‌پوردر ادامه اظهار داشت: ایجاد فضا‌های ورزشی در محوطه خوابگاه فجر، از جمله چمن مصنوعی، زمین والیبال و بسکتبال و محوطه سازی پشت خوابگاه، قرار گرفتن سلف مرکزی دانشجویان در طرح ارتقا آشپزخانه‌های کشور با اعتبار سیزده میلیارد و پانصد میلیون ریال، تعمیرات اساسی استخر دانشگاه، راه اندازی چمن مصنوعی خوابگاه، ولی عصر، تکمیل تجهیزات آشپزخانه سلف مرکزی و ... از جمله پروژه‌های در دست اقدام برای ارایه خدمات رفاهی و خدماتی برای دانشجویان بوده است.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در مورد، اجرای طرح ملی ارتقای خوابگاه‌های دولتی با حمایت خیرین خاطرنشان کرد: در سال ۹۹ برای اولین بار در صندوق رفاه دانشجویان طرح ارتقاء رتبه خوابگاه‌ها به کمک خیرین آموزش عالی کلید خورد که با کمک رئیس دانشگاه دو بلوک ۲ و ۴ از خوابگاه شهدا در این طرح قرار گرفت. هزینه این طرح حدود ۱۵ میلیارد ریال است که ۳۰ درصد سهم دانشگاه، ۳۰ درصد سهم خیرین و ۴۰ درصد سهم صندوق رفاه بود. همچنین دو بلوک ۱-۳ از خوابگاه شهدا نیز در طرح ارتقاء صندوق رفاه (۵۰ درصد سهم صندوق و ۵۰ درصد سهم دانشگاه) قرار گرفت که این طرح نیز به اتمام رسیده است.


وی ادامه داد: همچنان طرح ارتقا آشپزخانه‌های دانشجویی پذیرفته‌شده که برای اجرای آن اعتبار ۱۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طرف صندوق رفاه در نظر گرفته‌شده است و در آینده نزدیک اقدام لازم صورت خواهد گرفت.

امامعلی‌پوردر تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی که باعث بی انگیزه بودن می‌شود، مشکل شغل بعد از فارغ التحصیلی است. همچنین در طول تحصیل، مشکلات مالی فشار زیادی به دانشجویان وارد می‌کند که البته بخشی از آن با وام‌های دانشجویی رفع می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز وزارت علوم صندوق رفاه دانشجویان دانشگاه تبریز خوابگاه ها صندوق رفاه درصد سهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۹۱۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور دانشجویان، دومین نشست مدیران امور دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز اموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری امروز ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در حال برگزاری است.

ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در این نشست گفت: سازمان امور دانشجویان متولی سلامت جسمانی و سلامت روانی و مجموعه‌ای از خدمات متنوع رفاهی برای دانشجویان دانشگاه‌های تابعه وزارت علوم است.

وی ادامه داد: رئیس سازمان امور دانشجویان با هدف‌گذاری‌هایی که برای ارتقا خدمات کمی و کیفی در بخش‌های مختلف داشته‌اند تلاش نموده تا دانشگاه‌ها را به سمت و سویی ببرد که روحیه نشاط، شادابی، پویایی و تحرک در دانشگاه‌ها کاملاً بروز یابد.

مدیر کل دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگی با بیان اینکه یکی از فعالیت‌های مهم سازمان برپایی المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی است؛ اظهار کرد: ما بیش از ۳۰ میلیون گیمر فعال در کشور داریم که بخش زیادی از آن‌ها را دانشجویان تشکیل داده‌اند در نتیجه برای جذب حداکثری و جهت دهی به نیروی جوانی این دانشجویان عزیز باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: المپیاد بازی‌های فناورانه دانشجویی ۱۸ محور مسابقاتی دارد تا بتواند خلاقیت، پویایی و نشاط را در جامعه دانشجویی ایجاد کند و به استعداد یابی و هدایت آن‌ها بپردازد.

دکتر نعیمی با بیان اینکه هدف از برگزاری این گردهمایی‌ها بررسی نظام مسائل دانشجویی است؛ تصریح کرد: احصاء نیازها، تبادل نظرها، شکل گیری دوستی‌ها، رفع ابهام و چالش‌ها، شناسایی نقاط قوت و ضعف و بسیاری از موارد دیگر از اهداف برگزاری این نشست است.

سرپرست معاونت امور دانشجویان داخل ادامه داد: ما انتظاراتی از مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها داریم که از جمله آن‌ها حضور میدانی در خوابگاه‌ها و رستوران‌ها و تعامل چهره به چهره با دانشجویان است و از آنجایی که مدیران دانشجویی دانشگاه‌ها از روحیه مدیریت جهادی برخوردار هستند مطمئن هستم این انتظارات به خوبی در دانشگاه‌ها در حال اجرا است.

دکتر نعیمی توانمندسازی مسئولین خوابگاه‌ها و امور رفاهی دانشگاه‌ها در دستور کار قرار دارد و در این زمینه برنامه‌های مدونی را خواهیم داشت؛ تصریح کرد: مدیریت امور دانشجویی مدیریت عشق و علاقه و محبت است ما تلاش داریم تسهیلگری‌هایی را انجام دهیم تا خدمات امور دانشجویی را ارتقا کیفی دهیم.

کد خبر 6100614

دیگر خبرها

  • قدردانی دانشجویان غزه از جنبش دانشجویان آمریکا و اروپا
  • خیانت بزرگ ابومازن به فلسطینی‌ها با سرکوب جنبش دانشجویی
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • زمان واریز وام تحصیلی نیمسال دوم ۱۴۰۴-۱۴۰۳ دانشجویان علوم پزشکی
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • خدماتی که صندوق صعب‌العلاج به بیماران تالاسمی ارایه می دهد
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟