Web Analytics Made Easy - Statcounter

بزرگترین مجتمع خوابگاهی کشور با عنوان «تلاش» با حضور وزیر بهداشت و معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، پیش فردا ۱۴ تیر ماه در دانشگاه علوم پزشکی تبریز افتتاح می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بزرگترین مجتمع خوابگاهی سراسر کشور با عنوان «تلاش» با حضور سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، پیش از ظهر روز دوشنبه، ۱۴ تیر ماه جاری، در دانشگاه علوم پزشکی تبریز مورد افتتاح قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، خوابگاه بزرگ دخترانه «تلاش» را می‌توان مجتمع خوابگاهی معرفی کرد که شامل ۹ بلوک خوابگاهی است که هر کدام در ۵ طبقه احداث شده است و در هر بلوک دارای ۸ آسانسور قرار دارد. این مجتمع خوابگاهی دانشگاه با زیربنای بالغ بر ۴۲ هزار مترمربع، با ظرفیت کل ۲۵۰۰ نفر در ۲۹۱ سوئیت کامل احداث شده است.

تمامی سوئیت‌های این خوابگاه دارای فضای مناسب، بزرگ و نورگیر هستند. هر سوئیت دارای دو اتاق ۴ نفره، فضای نشیمن به همراه امکانات رفاهی مناسب، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام است. طراحی سوئیت‌ها به گونه‌ای انجام شده که تمام اتاق‌ها دارای پنجره‌هایی هستند که نور و روشنایی طبیعی مناسب را فراهم می‌کنند و دارای تراس هستند. با وجود سرویس بهداشتی مستقل در هر سوئیت، جهت افزایش رفاه حال ساکنین و جلوگیری از تردد در سوئیت ها، سرویس بهداشتی عمومی نیز در هر طبقه پیش بینی شده است.


تمام امکامانات رفاهی لازم از جمله یخچال، گاز، تلویزیون، تخت، کمد شخصی، میز و صندلی، فرش، پرده، اینترنت و ... برای همه سوئیت‌های این خوابگاه پیش بینی شده است. سیستم گرمایشی و سرمایشی این خوابگاه به صورت مرکزی است و تمام سوئیت‌ها با استفاده از فن کوئل سقفی به سیستم گرمایشی و سرمایشی مناسب و سالم مجهز خواهند شد.
از لحاظ ایمنی سیستم پیشرفته اعلان حریق و اطفای حریق برای خوابگاه طراحی شده است. تعداد ۸ دستگاه آسانسور برای سهولت رفت و آمد دانشجویان بین طبقات پیش بینی شده و هر بلوک دارای راه پله‌های مناسب است. همچنین خوابگاه مذکور دارای ۵ راه خروج اظطرای برای مواقع بحرانی است.

فضا‌های مناسبی برای فعالیت‌های، رفاهی، فرهنگی، ورزشی، مشاوره‌ای، اداری، تفریحی و فنی و تاسیساتی در طبقه همکف طراحی شده است که شامل: محل توزیع و سرو غذا، سالن آمفی تئاتر، سالن‌های ورزشی، فضا‌های روباز تفریحی و ورزشی، سایت کامپیوتر، اتاق‌های مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی و مشاوره دانشجویی، ۸ باب مغازه جهت ارائه خدمات دانشجویی بنا به صلاحدید شورای صنفی و بر اساس نیاز‌های دانشجویان، اتاق‌های مهمان و ... هستند.

عملیات احداث این مجتمع خوابگاهی با مساعدت و همت والای دکتر محمدحسین صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، از شهریور ماه ۹۵ شروع شد و علی رغم مشکلات متعدد اداری، مالی و عملیاتی، با همت مضاعف و پیگیری‌های مجدانه و شبانه روزی وی و تلاش دانشگاهیان علوم پزشکی تبریز، این پروژه عظیم، فردا، به افتتاح خواهد رسید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تبریز صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز مجتمع خوابگاهی سوئیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۳۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی نیروگاه پنج مگاواتی شرکت ایدم تبریز که قادر است برق مصرفی شرکت ایدم و طرح‌های توسعه آن را تامین کند با سرمایه گذاری حدود ۳۰۰ میلیارد ریال ساخته شده است.

 استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این نیروگاه با اشاره به ناترازی انرژی در صنعت استان ساخت نیروگاه به دست متخصصان داخلی در شرکت ایدم را یک کار ابتکاری و گره‌گشا خواند که می‌تواند الگویی برای صنایع دیگر استان باشد.

رحمتی ایدم را یکی از مجموعه‌های بزرگ، اثرگذار و منحصربه‌فرد در صنعت حمل و نقل کشور دانست و افزود: با توجه به اوضاع نامناسب ناوگان حمل‌ونقل عمومی و نیاز مبرم کشور به نوسازی این ناوگان افزایش تولید این شرکت در سال جهش تولید موجب امیدآفرینی و افزایش رضایتمندی مردم خواهد شد.
 وی همچنین بر ارتقای توان موتور‌های تولیدی و کاهش مصرف سوخت در تولیدات شرکت ایدم تاکید کرد و گفت: برای توسعه بازار‌های صادراتی که نسخه نجات این شرکت است باید کیفیت تولیدات را ارتقا دهیم.

مدیرعامل شرکت ایدم تبریز  گفت: هدف‌گذاری این شرکت برای سال ۱۴۰۳ تولید ۱۴ هزار دستگاه انواع موتور و ۶ هزار دستگاه کاتالیست در مجموع به ارزش ۹۶ میلیون یورو است.
 زینالی افزود: با راه‌اندازی تنها مرکز آزمون آلایندگی موتور‌های دیزلی کشور در ایدم از خروج سالانه حداقل ۵ میلیون یورو از کشور جلوگیری می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • آغاز عملیات اجرایی بزرگترین مجتمع پرورش اسب کشور در شهرکرد
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است