Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه تبریز از ایجاد پروژ‌ه‌های عمرانی مقاوم سازی و تعمیرات اساسی سالن غذاخوری خوابگاه مجتمع خوابگاه ولیعصر (عج) دانشگاه خبر داد.

ناصر تقی زادیه، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ایجاد پروژ‌ه‌های عمرانی مقاوم سازی و تعمیرات اساسی سالن غذاخوری خوابگاه مجتمع خوابگاه ولیعصر (عج) دانشگاه خبرداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی زادیه مطرح کرد: تعویض و اصلاح سیستم تاسیسات مکانیکی و برقی ساختمان، تعویض سیستم فاضلاب، انجام ایزولاسیون و عایق کاری از دیگر اقدامات مورد نظر در این پروژه بوده است.
مدیر امور فنی دانشگاه تبریز تصریح کرد: احداث بوفه اختصاصی، استفاده از پنجره دوجداره با هدف بهینه سازی مصرف انرژی و رعایت موازین بهداشتی در اجرای سقف و دیوار‌های در اماکن پخت و توزیع غذا را از دیگر اقدامات انجام شده در این پروژه است.
وی افزود: این پروژه با اعتبار ده میلیارد ریال در حال اجراء است و حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم با تامین اعتبارات لازم تا پایان شهریور پروژه تکمیل و تحویل معاونت دانشجویی دانشگاه می‌شود.
لازم به ذکر است، مجتمع خوابگای ولیعصر (عج) دانشگاه تبریز درمساحتی حدود ۵۰ هزار متر مربع در منطقه ولیعصر تبریز واقع شده و ۱۰۵۰ نفردانشجوی پسر درمقطع کارشناسی در این خوابگاه ساکن هستند که این مجتمع خوابگاهی دارای امکانات متعدد ورزشی سرپوشیده و روباز، رستوران طرح تاک و فضای سبز دلنشینی برای ساکنان آن دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی دانشگاه تبریز وزارت علوم صندوق رفاه دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۷۶۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی

دریافت 60 MB

به گزارش خبرنگار مهر، جلسه بررسی و تبادل نظر درخصوص مسائل، مباحث و ابهامات مربوط به مولد سازی دارایی‌های دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز ظهر امروز چهارشنبه باحضور واقف بهروزی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان شرقی، معاونان دانشگاه تبریز و دانشگاه علوم پزشکی تبریز و فعالان محیط زیستی، برگزار شد.

واقف بهروزی در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مولد سازی دارایی‌های دولت اظهار داشت: در این طرح دولت اموال بلا استفاده‌ای که دارد یا اموالی که ارزش افزوده و بهره وری پایین دارد و سال‌ها رها شده‌اند و استفاده مطلوبی از این اموال صورت نمی‌گیرد را شناسایی می‌کند تا این اموال بهینه سازی شود.

وی ادامه داد: مولدسازی دارایی‌های دولت یک نوع ثروت آفرینی است.

کد خبر 6100421

دیگر خبرها

  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • لزوم مقاوم‌سازی ۱۰۰۰ کلاس درس در چهارمحال و بختیاری
  • شناسایی۱۶هزار میلیارد تومان ملک برای مولد‌سازی در هرمزگان
  • زیرساخت های بیمارستان اعصاب و روان امام رضا(ع) کرمان ایجاد می شود
  • احداث سرویس بهداشتی در پارک حجاج تبریز
  • احداث سرویس بهداشتی پارک حجاج تبریز
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان