Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، حسین امامعلی پور   معاون دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: بر اساس طرح ملی ارتقای خوابگاه‌های دولتی در صندوق رفاه، مبنی بر ارتقای خوابگاه‌های رتبه چهار و پنج با مشارکت ۳۰ درصد دانشگاه، ۳۰ درصد خیرین و ۴۰ درصد صندوق رفاه دانشجویان است.

او با بیان اینکه هزینه اجرای این طرح بالغ بر ۱۶ میلیارد ریال برآورد شده است که طی چهار ماه بعد از اجرای تفاهم نامه اجرایی خواهد شد ،افزود: خیر مشارکت کننده برای خوابگاه‌های دانشگاه تبریز حاج کاظم قلمچی است که سهم وی در این طرح حدود ۵ میلیارد ریال است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته او ،دانشگاه تبریز در حال حاضر با ظرفیت حدود ۵۵۰۰ تخت، به صد در صد دانشجویان واجد شرایط در سه مجتمع خوابگاهی فجر، شهدا و ولی عصر عج خوابگاه واگذار می‌کند و با تکمیل خوابگاه متاهلین خاوران، ۱۲۰ خانواده دانشجویی به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تبریز خوابگاه های دانشجویی دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۳۴۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ غلامعلی نیک گفت: از ابتدای امسال تا به امروز، طرح افزایش ایمنی تردد موتورسواران و عابران پیاده با ارائه آموزش‌های ترافیکی در ۵۰ روستای ۹ شهرستان گیلان اجرا شد.

وی جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار ترافیکی در جاده‌های روستایی را از اهداف اجرای این طرح عنوان کرد و افزود: هر سال تعداد زیادی از عابران پیاده و موتورسیکلت سواران به علت رعایت نکردن قوانین عبور و مرور و انجام رفتار‌های پرخطر جان خود را در جاده‌های برون شهری از دست می‌دهند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گیلان با اشاره به تداوم آموزش روستاییان تا پایان امسال، گفت: طرح آموزش ایمنی تردد عابران و موتورسواران امسال در روستا‌های شهرستان‌های رشت، بخش مرکزی و کوچصفهان، صومعه‌سرا، شفت، آستانه اشرفیه، تالش، بندرانزلی، خمام، لنگرود و رودسر اجرا خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • سرکوب اعتراضات حمایت از فلسطین در دانشگاه آمستردام
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • سرانه ماهانه دریافتی ایتام و فرزندان محسنین به ۲۰ میلیون ریال رسید