Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی دهقانی روز دوشنبه در جلسه اینستاگرامی ستاد دانشجویی مقابله با کرونای دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: معاونت فرهنگی و دانشجویی این مجموعه در مورد دانشجویانی که بر اساس فراخوان معاونت آموزشی و شورای آموزشی دانشگاه موظف به حضور در دانشگاه هستند، متعهد به ارایه خوابگاه و تغذیه است و حفظ سلامت دانشجویان در راس دغدغه های این معاونت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه معاونت فرهنگی و دانشجویی در مورد حضور دانشجویان در دانشگاه، دغدغه ها و ظرفیت های خوابگاهی خود را اعلام می کند، حضور دانشجویان در دانشگاه را به صورت مرحله ای دانست و اظهار داشت: دانشجویان نگرانی در مورد وضعیت خوابگاه نداشته باشند و به هر دانشجویی که موظف به حضور در دانشگاه شده است، امکانات خوابگاهی ارایه می شود.

دهقانی از حضور بیش از ۷۵۰ دانشجو در اجرای مرحله نخست بازگشایی دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد و اضافه کرد: با احتساب تعدادی از دانشجویان کارشناسی ارشد و PhD  که پیش تر در خوابگاه حضور دارند، تعداد دانشجویان در مقطع کنونی به ۱۰۰۰ نفر می رسد.  

وی با اشاره به اینکه اسکان دانشجویان در خوابگاه ها بر اساس پروتکل های بهداشتی انجام می شود، ادامه داد: در پروتکل اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی حضور تنها ۲ دانشجو در هر اتاق پیش بینی شده است و مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر اجرای این موضوع تاکید دارد.  

دهقانی اختصاص یک اتاق برای ۲ نفر دانشجو را نیازمند انجام تمهیدات لارم دانست و افزود: در این راستا تخلیه اتاق ها مورد توجه قرار گرفته و در جلسه هماهنگی با مجموعه هایی از جمله حراست، مدیریت دانشجویی و نمایندگان شورای صنفی دانشگاه، بازه زمانی ۱۴ تا ۱۸ خرداد ماه برای تخلیه اتاق ها در نظر گرفته شد.  

وی با اشاره به اینکه مدیریت دانشجویی دانشگاه با انتشار اطلاعیه شماه ۲، دانشجویان را از روزهای قبل در جریان این موضوع قرار داده بود، اظهار داشت: در این اطلاعیه مدیریت دانشجویی دانشگاه از دانشجویان خواسته است از روز چهارشنبه ۱۴ خرداد لغایت روز یکشنبه ۱۸ خرداد ماه از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ بعد از ظهر ضمن مراجعه به خوابگاه مربوطه نسبت به تخلیه اتاق اقدام نمایند.

دهقانی با بیان اینکه مدیریت دانشجویی دانشگاه علاقه ای به تغییر اتاق دانشجویان ندارد و این تغییرات در راستای اجرای پروتکل بهداشتی است، ادامه داد: مدیریت دانشجویی تا حد امکان سعی می کند تغییر اتاق دانشجویان انجام نگیرد و البته زمانی که دانشجو نیاز به خوابگاه دارد و ظرفیت خوابگاهی محدود باشد، به ناچار اقدام به تغییر اتاق می کنیم.  

وی  با اشاره به اینکه در صورت عدم مراجعه دانشجو یا عدم معرفی وکیلی به صورت کتبی در موعد مقرر برای تخلیه اتاق،  طبق صورتجلسه مشترک نمایندگان حوزه مدیریت دانشجویی، مدیریت حراست دانشگاه و شورای صنفی دانشجویان اقدام خواهد شد، گفت: در این بازه زمانی نسبت به جمع آوری، بسته بندی و انتقال وسایل دانشجویان به محل امن با حضور نمایندگان حراست و شورای صنفی دانشجویان اقدام می شود.

دهقانی به ارایه وعده غذایی ناهار برای همه دانشجویان ملزم به حضور در دانشگاه اعم از بومی و غیربومی اشاره و اضافه کرد: وعده شام و صبحانه هم به دانشجویان خوابگاهی سرویس می شود و در همه مراحل پخت و پز و بسته بندی وعده های غذایی پروتکل بهداشتی به صورت کامل رعایت می شود.

وی با اعلام اینکه در سلف سرویس های دانشجویی موازین بهداشتی مانند چینش صندلی ها، نحوه توزیع و دریافت غذا اعمال شده است، افزود: در راستای رعایت اصول بهداشتی زمان توزیع ناهار از ساعت ۱۱ تا ۱۵:۳۰ و زمان توزیع شام از ساعت ۱۹ تا ۲۱:۳۰ است.  

برچسب‌ها ویروس کرونا تبریز دانشگاه های علوم پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا تبریز دانشگاه های علوم پزشکی ویروس کرونا تبریز دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشجویی دانشگاه مدیریت دانشجویی تخلیه اتاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۳۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) در آیین تجلیل از برگزیدگان بیست و هفتمین و بیست و هشتمین المپیاد علمی دانشجویی (۱۴۰۱ و ۱۴۰۲) در محل دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران اظهار داشت: برگزیدگان این المپیاد جدای اینکه افتخاری را رقم زده‌اند، موجب خوشحالی پدر و مادر خود نیز شده‌اند.

وی ادامه داد: تقدیر از این برگزیدگان برای نهادینه کردن فرهنگ تجلیل از تلاشگران و دانشمندانی است که به کشور خود خدمت می‌کنند تا آنها بدانند مردم و جامعه قدر آنها را می‌دانند. همچنین در این رقابت علمی تلاشی برای پویایی جامعه دانشگاهی شکل می‌گیرد که المپیاد علمی دانشجویی از این باب هم مهم است.

وزیر علوم در ادامه به دغدغه‌ها و خواسته‌های نماینده برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی پاسخ داد و در مورد اولین دغدغه مبنی بر دیدار با وی و بیان مشکلات گفت: به زودی وقتی برای این دیدار اختصاص می‌دهیم.

زلفی گل در مورد درخواست معافیت سربازی برای نخبگان اظهار کرد: موضوع سربازی در اختیار وزارت علوم و سازمان سنجش نیست در اختیار ستادکل است. اما برای نخبگان پیش بینی‌هایی شده است تا در کنار تحصیل در مقطع ارشد و دکتری طرحی را برای نیرو‌های مسلح تعریف کنند و همزمان این طرح را زیرنظر یک استاد اجرا کرده و به این شکل از معافیت سربازی استفاده بهره‌مند شوند.

وی در مورد عدم نیاز به وثیقه برای خروج از کشور گفت: نخبگان هر جای دنیا باشند ایرانی هستند و ما می‌خواهیم ارتباط خود را با ایرانیان خارج از کشور حفظ کنیم. ولی نوع نگاه ما باید اینگونه باشد که کشور را با دست خودمان آباد کنیم؛ بنابراین حضور شما در داخل کشور اثربخش‌تر است، حتی اگر برای تحصیل به خارج رفتید، بهتر است از ابتدا قصد برگشت داشته باشید.

وزیر علوم ادامه داد: البته دانشمندان را نباید در مرز جغرافیایی خاصی محدود کرد. دانشمندان متعلق به کل جوامع دنیا هستند ولی از آنجا که کشور نخبگان را رشد می‌دهد، توقع دارد در همینجا نیز کار کرده و اثربخشی داشته باشند. نخبگان سرمایه نمادین کشور هستند و در هر محیط و فضایی قرار بگیرند، به آن محیط و فضا ارزش و وجاهت می‌دهند.

وی در مورد کم بودن جایزه نقدی المپیاد علمی دانشجویی نیز توضیح داد: سازمان سنجش بودجه دولتی ندارد از محل آزمون‌ها درآمد دارد و در حد توان خود از برگزیدگان تقدیر می‌کند و می‌دانیم این مبلغ در حد شأن برگزیدگان این المپیاد‌ها نیست.

زلفی گل در خصوص پذیرش برای ادامه تحصیل برگزیدگان المپیاد‌های علمی دانشجویی نیز گفت: شاید امکان پذیرش همه برگزیدگان در یک دانشگاه وجود نداشته باشد ولی خواسته برگزیدگان را پیگیری می‌کنیم.

رییس دانشگاه شهید بهشتی نیز که در این مراسم حاضر بود، به دانشجویان برگزیده المپیادی این دانشگاه مژده داد یک جایزه نقدی دیگر به همان اندازه که سازمان سنجش داده است، به برگزیدگان اهدا می‌کند.

به گزارش آنا، المپیاد علمی دانشجویی کشور هرسال در دو مرحله متمرکز و غیرمتمرکز توسط سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود. آزمون مرحله نهایی بیست و هفتمین دوره المپیاد علمی دانشجویی کشور صبح و بعدازظهر روز جمعه مورخ چهارم شهریور سال ۱۴۰۱ در دانشگاه‌های مراکز مناطق ۱۰ گانه کشور برگزار شد.

هزار و ۵۸۶ نفر شامل ۶۷۱ نفر زن و ۹۱۵ نفر مرد به مرحله نهایی المپیاد راه یافتند، هزار و ۲۶۰ نفر از آنها علاقمندی خود را برای شرکت در مرحله نهایی المپیاد اعلام کردند و آزمون نهایی آنها در ۲۳ رشته میزبان داوطلبان بود.

همچنین مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی ۳۰ تیر ۱۴۰۲ برگزار شد. برگزیدگان المپیاد غیرمتمرکز و متمرکز در این رقابت با یکدیگر به رقابت پرداختند و از بین هزار و ۴۷۷ نفر برگزیدگان هر دو مرحله غیرمتمرکز و متمرکز المپیاد، تعداد هزار و ۳۱۹ نفر شامل ۵۷۵ نفر زن و ۷۴۴ نفر مرد در آزمون مرحله نهایی حضور داشتند.

دانشجویان دوره کارشناسی از سال سوم به بعد می‌توانند در المپیاد‌های علمی دانشجویی کشور شرکت کرده و دانش خود را در رشته مورد نظر ارزیابی کنند.
شرکت کنندگان در این المپیاد در رشته‌های «زبان و ادبیات فارسی»، «علوم جغرافیا»، «علوم اقتصادی»، «الهیات و معارف اسلامی»، «علوم تربیتی»، «حقوق»، «روان شناسی»، «علوم زمین»، «شیمی»، «فیزیک»، «زیست شناسی»، «آمار»، «ریاضی»، «طراحی صنعتی»، «مهندسی برق»، «مهندسی شیمی»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی عمران»، «مهندسی مکانیک»، «مهندسی مواد و متالورژی»، «مهندسی کامپیوتر»، «مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات»، «سلول‌های بنیادی و مهندسی بافت» با هم رقابت می‌کنند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • بخش زیادی از ۳۰ میلیون گیمر دانشجو هستند
  • تاکید بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی در دانشگاه‌ها
  • تبیین مولد سازی دارایی‌های دانشگاه های تبریز و علوم پزشکی
  • آیین نامه جدید شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی کشور رسما ابلاغ شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • جای خالی وزرای علوم و بهداشت در سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی و انتقاد دانشجویان
  • دانشجویان باید با «تیتر» نقشه راه را به رؤسای دانشگاه‌ نشان دهند
  • دانشجویان باید با یک تیتر نقشه راه را به روسای دانشگاه‌ها نشان دهند
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران