Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز گفت: از سال ۹۲ به بعد یک نفر دانشجوی ستاره دار نیز نداشتیم، بعضی دانشجویان پس از قبولی در دانشگاه تبریز به شرط اخذ تعهد معرفی می‌شوند، اما دانشجوی ستاره‌دار به معنی معمول نداریم، همیشه سعی کرده‌ایم به اعتراض دانشجویان جواب دهیم که این اعتراضات در برخی موارد مسائلی به جز مسائل صنفی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، حسین امامعلی‌پور در نشست خبری به مناسبت هفته سراهای دانشجویی با اشاره به اینکه امسال، شعار «هفته سراهای دانشجویی، عرصه نوآوری و مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی» به این مناسبت تعیین شده است، اظهار کرد: غبارروبی مزار شهدای گمنام، برگزاری مسابقات دانشجویی، افتتاح پیست دوچرخه سواری خواهران خوابگاه شهدا، برگزاری جشنواره غذاهای محلی، حضور پزشکان و مشاوران در خوابگاه‌ها و برپایی تور تبریزگردی از جمله برنامه‌هایی هستند که در هفته سراهای دانشجویی اجرا می‎شوند.

وی در ادامه با بیان اینکه ادعا داریم در برخی حوزه‌ها رتبه اول را در میان خوابگاه‌های دانشجویی کشور داریم، افزود: بهره‌برداری از خوابگاه‌های فجر یک و دو که چندین سال به صورت نیمه‌تمام مانده و حذف خوابگاه شهرک که مستهلک و فرسوده شده بود، واگذاری خوابگاه به ۱۰۰ درصد جمعیت دانشجویی اعم از روزانه، شبانه و دانشجویان بی‌بضاعت و تحت پوشش نهادهای حمایتی، ساماندهی خوابگاه‎های غیردولتی از جمله اقداماتی به شمار می‌آیند که در سطح قابل قبول و وسیع در دانشگاه تبریز محقق شده است.

وی با اشاره به اینکه متاسفانه طبق فرهنگی غلط و رایج، غذای دانشگاه بی‎کیفیت و نامطلوب تلقی می‎شود، گفت: در کنار توجه به رستوران‎های دولتی و سلف دانشگاه به منظور احترام به سلایق مختلف و ایجاد تنوع، طرح «تاک» به معنی تنوع، انتخاب و کیفیت در پنج رستوران غیردولتی دانشگاه، اجرا می‎شود و یارانه سه هزار تومانی برای وعده صبحانه و یارانه ۶ هزار تومانی برای وعده‌های ناهار و شام در نظر گرفته شده است تا دانشجویان بی‎بضاعت نیز بدون خدشه‌دار شدن کرامت انسانی از این ظرفیت استفاده کنند.

امامعلی‌پور در بخش دیگری از سخنانن خود از تحصیل ۲۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه تبریز خبر داد و اظهار کرد: این دانشجویان اغلب از کشورهای عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان، سوریه و یمن هستند و برای ارائه خدمات بهتر به آنان، اداره دانشجویان غیرایرانی راه‌اندازی شده است.

وی در ادامه در واکنش به انتشار خبری مبنی بر "فوت یکی از دانشجویان نخبه در خوابگاه دانشجویی دانشگاه تبریز" گفت: این فرد نه دانشجو و نه در خوابگاه دانشجویی دانشگاه تبریز ساکن بود؛ او که در دوران دانشجویی‌اش ساکن یکی از خوابگاه‌های غیردولتی بود، این بار هم به جهت آشنایی قبلی با این خوابگاه در آن ساکن و بر اثر گازگرفتگی فوت شده بود.

وی افزود: هنوز نتیجه گزارش پزشکی قانونی به ما ابلاغ نشده است و ماجرا هیچ ارتباطی به دانشگاه تبریز یا تهران ندارد.

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ساخت خوابگاه برای متاهلین در اولویت است، اظهار کرد: در خوابگاه ۸۰۰ نفری دانشگاه تبریز که هم اکنون در شهرک خاوران در دست احداث بوده نیز این موضوع لحاظ شده است، اما با توجه به کاهش تقاضا در دوره کارشناسی، برنامه‌ای برای توسعه خوابگاه‌های دانشجویی در این مقطع نداریم.

وی در پایان از تبادل دانشجو با کشورهای قبرس، فرانسه و آلمان خبر داد و خاطرنشان کرد: دانشگاه تبریز به عنوان دانشگاه معین در ارتباط با دانشگاه‌های ترکیه تعیین شده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی دانشگاه تبريز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۷۶۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، دانشجویان برخی دانشگاه‌های کانادا نیز با برگزاری تحصن دانشجویی حمایت خود از مردم غزه و فلسطینی‌ها را اعلام کردند.

در این ارتباط گزارش شده است که تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایات اشغالگران اسرائیلی علیه ساکنان غزه برگزار شده است.

در جریان برگزاری این تحصن، دانشجویان دانشگاه تورنتو خواستار پایان دادن به حمایت و سرمایه گذاری در دانشگاه‌های مناطق اشغالی فلسطین شدند.

«محمد یاسین»، فعال دانشجویی از دانشگاه تورنتو گفته است که تحصن با حضور دانشجویان کشورهای مختلف در این دانشگاه معروف کانادا طی روزهای آتی ادامه خواهد داشت.

تحصن دانشجویی در کانادا برای حمایت از فلسطین و با درخواست توقف جنگ در غزه همزمان با اعتراضات جنبش دانشجویی در آمریکا صورت می‌گیرد. رئیس دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا درباره اعتراضات دانشجویی گفته است: تمام اقدامات ما، از جمله درخواست کمک پلیس، نتوانست به تظاهرات پایان دهد.

رئیس دانشگاه جورج واشنگتن همچنین تاکید کرد که ما با مقامات پایتخت در تماس هستیم و پلیس حضور خود را در داخل و اطراف دانشگاه افزایش می‌دهد.

دانشگاه‌های سراسر آمریکا بعد از آگاهی از جنایات پرشمار رژیم اشغالگر قدس علیه مردم غزه و کشتار حدود ۳۵ هزار انسان بی‌گناه، عرصه اعتراض علیه سیاست‌های این رژیم و دولت آمریکا به عنوان مهم‌ترین حامی آن تبدیل شده است. در این بین یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که با گسترش اعتراضات به مراکز دانشگاهی مختلف آمریکا جلب توجه می‌کند، سیاست‌های دولت آمریکا و پلیس این کشور است. دولت و پلیس در این کشور بدون توجه به خواسته‌های معترضین، تنها سیاست سرکوب و بازداشت گسترده را در پیش گرفته است.

از روزهای ابتدایی حمله‌های رژیم صهیونیستی به غزه، جامعه آمریکا عرصه واکنش‌های مختلف به این رویداد بود. نظرسنجی‌های مختلف نشان از افزایش بی‌سابقه حمایت آمریکایی‌ها از مردم غزه دارد. طبق نظرسنجی گالوپ در مارس ۲۰۲۴ اکثر آمریکایی‌ها اقدامات رژیم اشغالگر در غزه را تأیید نمی‌کنند. تعداد مخالفان با اقدامات رژیم صهیونیستی از ۴۵ درصد در نوامبر ۲۰۲۳ به ۵۵ درصد افزایش یافت. دموکرات‌ها ۷۵ درصد دیدگاه منفی نسبت به اقدامات تل‌آویو دارند. رائد جرار از اندیشکده دموکراسی برای جهان عرب معتقد است که نظرسنجی فوق نشان از جدایی بین سیاست دولت بایدن و دیدگاه اکثر آمریکایی‌ها درباره اقدامات رژیم اشغالگر در غزه دارد و سیاست خارجی دولت آمریکا با انتظارات رای‌دهندگان هماهنگ نیست.

اعتراض‌های دانشجویان آمریکایی در حمایت از مردم فلسطین، ابتدا از دانشگاه‌های کلمبیا و هاروارد آغاز شد. دانشجویان معترض با صدور بیانیه‌ای مشترک، رژیم اشغالگر را به عنوان مسئول کامل جنگ معرفی کردند. این اعتراض‌ها به تدریج به شمار زیادی از دانشگاه‌های این کشور نظیر آموری، میشیگان، براون، پلی‌تکنیک هومبولت، برکلی، کالیفرنیای جنوبی، نیویورک، ییل، کلمبیا، ماساچوست، تگزاس، مینه‌سوتا و غیره گسترش یافت به گونه‌ای که تاکنون ۷۹ دانشگاه آمریکا درگیر اعتراض علیه رژیم اشغالگر قدس شده است. علاوه بر حضور دانشجویان، در برخی از دانشگاه‌ها اساتید حامی فلسطین نیز عمدتاً در اعتراض‌ها مشارکت فعال دارند.

خواسته اصلی دانشجویان آمریکایی، همبستگی با ملت فلسطین است که در چارچوب آن خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، اتمام کمک‌های نظامی دولت آمریکا به رژیم اشغالگر، قطع همکاری دانشگاه با مجتمع‌های تسلیحاتی و کنار گذاشتن روند سرمایه‌گذاری دانشگاه‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده‌اند. با اوج‌گیری اعتراض‌ها، مدیران برخی از دانشگاه‌ها درصدد توافق با دانشجویان برآمدند. برای مثال مسئولان دانشگاه براون ایالت رودآیلند اعلام کردند که با دانشجویان حامی فلسطین به توافق رسیده که در اکتبر ۲۰۲۴ توقف سرمایه‌گذاری در فلسطین اشغالی را به رأی بگذارد. دانشجویان نیز ضمن پایان دادن به تحصن خود، این توافق را یک پیروزی بی‌سابقه و امتیازی بزرگ برشمردند.

کد خبر 6097742

دیگر خبرها

  • تحصیل ۲۵۰ دانشجوی استعداد درخشان در دانشگاه علامه‌طباطبائی
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • قوانین جدید استفاده دانشجویان از شبکه‌های مجازی اعلام شد
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • دانشگاه‌های اسپانیا هم به جنبش جهانی دانشجویی برای حمایت از فلسطین پیوستند+ فیلم
  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش